De zachtste ontharing aller tijden

Fluweelzachte en supergladde huid!

Sugaring is een hele oude methode die al duizenden jaren bestaat en zijn oorsprong vindt in Egypte. De suikerpasta van Hala Schekar bestaat uit water, suiker en citroen. Sugaring is een zachte manier van ontharen toepasbaar voor alle huidtypes en lichaamsdelen. Het is desinfecterend en voorkomt beschadigingen of allergische huidreacties. Het haar wordt met wortel en al verwijderd en komt zachter terug.

Het verschil tussen sugaring en harsen is dat bij sugaring de haren met de haargroei mee worden verwijderd en niet tegen de haargroei in. Ook zijn de restanten van de suikerpasta makkelijk af te wassen met lauw water of weg te vegen met een vochtig doekje.

De voordelen van sugaren zijn zo groot dat het in landen zoals USA, Canada, Frankrijk en Italie inmiddels de meest gebruikte methode van ontharen is.

Voordelen

De suikerpasta die tijdens body sugaring wordt aangebracht op de huid is op lichaamstemperatuur en dus niet heet

Schoon, hygiënisch en desinfecterend

Langdurig resultaat omdat maar weinig haartjes afbreken

 Minder pijnlijk omdat de ontharing plaats vindt in de haargroeirichting

 Hala Schekar suikerpasta is 100% natuurlijk

 Nauwelijks tot geen last van ingegroeide haren na body sugaring omdat de haren met de eigen haargroei mee worden verwijderd

 De haren kunnen al vanaf twee millimeter worden verwijderd bij body sugaring

 Tijdens de body sugaring worden de dode huidcellen verwijderd. Hierdoor voelt de huid soepel en zacht aan na de behandeling

 Mensen die last hebben van eczeem, psoriasis, of spataderen kunnen ook behandeld worden

Maak vandaag nog een afspraak!

Hala Schekar

Alle producten van Hala Schekar zijn in Duitsland ontwikkeld en worden daar ook geproduceerd. Hala Schekar is een van oorsprong Duits bedrijf met vertegenwoordigingen in o.a. Oostenrijk, Canada, Mexico, Tsjechië, Italië en Nederland. De eigenaren van Salon La Casa zijn ook eigenaar van Hala Schekar in Nederland en geven in Nederland en in België scholingen in body sugaring.

Voor de nabehandeling zijn er producten te verkrijgen van Hala Schekar zoals een enzym-bodylotion, enzym-deodorant en een enzymgel die ervoor zorgen dat de haargroei geremd wordt.

Geïnteresseerd in een scholing?

De eigenaren van Salon La Casa zijn ook eigenaar van Hala Schekar in Nederland en geven in Nederland en in België scholingen in body sugaring. Deze scholingen worden een op een of in kleine groepjes van maximaal 6 personen gegeven. Tijdens deze scholing komen alle lichaamdelen aan bod, U ontvangt een uitgebreid handboek en een certificaat.