Plasma Lift

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van huidversteviging!

Er worden steeds meer beauty behandelingen ontwikkeld op het gebied van huidverbetering en anti-aging, die chirurgische ingrepen overbodig maken. De nieuwe revolutionaire techniek van de plasma pen mag zich onder deze beauty behandelingen scharen.
Met behulp van de plasma pen kunnen we bij Salon La Casa de huid rond uw ogen liften. Dit biedt een verfrissend en verjongend effect, zonder littekens en zonder de huid te beschadigen!

Met de plasma pen zorgen we ervoor dat geladen plasma-energie via hele kleine pulsen puntsgewijs op de huid inwerkt. De huidvezels trekken hierdoor meteen samen. Dit zorgt voor een liftend effect. Met deze behandeling worden de diepere huidlagen gestimuleerd, waardoor de aanmaak van collageen wordt bevorderd. Dit zorgt lokaal voor een stevigere huid.

We verdoven de huid voor de behandeling met een crème. De kleine plasma pulsen kunnen namelijk onaangenaam aanvoelen op de huid. Ook na de behandeling is de huid gevoelig en kan er lichte zwelling optreden. Verder kunnen er puntjes op de huid ontstaan; dit zijn hele kleine korstjes die er na 5 dagen vanzelf vanaf vallen. De huid kan enkele dagen rood zijn, maar dit kan gecamoueerd worden met make-up.

Welke plasmabehandelingen zijn er?

Verstrakken van losse huid van de oogleden (ooglidcorrectie)

Verminderen van rimpels zoals kraaienpootjes en rokerslijnen

Verwijderen van pigmentvlekken en ouderdomsvlekken

Verwijderen van ouderdomswratjes en andere bultjes/pukkels/plekjes

Verbeteren van littekens, zoals acne littekens

Verbeteren van striae op het lichaam

Wat kunnen we wel en niet behandelen?

De plasma pen is geschikt voor het liften van afhangende oogleden, rimpeltjes en lijntjes onder de ogen, frons-, voorhoofd- en mondrimpels en neus- en lippenplooien. Wallen door vocht- of vetophoping, overhangende oogleden door vetophoping, diepe huidplooien en acné-littekens kunnen we niet behandelen met de plasma pen. Ook zijn er enkele contra-indicaties, zoals zwangerschap, diabetes, actieve acné, het gebruik van bepaalde medicijnen, allergieën voor de producten die worden gebruikt, etc.

We zullen vooraf met u de mogelijkheden bespreken, uw huid analyseren en een persoonlijk behandelplan opstellen.

Resultaten plasma pen: wat kan ik verwachten?

Doorgaans zien we direct na 1 tot 2 behandelingen resultaat. De behandelingen dienen steeds met een tussenpauze van 6 tot 8 weken uitgevoerd te worden. Afhankelijk van de conditie van uw huid kunnen er vervolgens meerdere behandelingen nodig zijn voor een zo optimaal mogelijk resultaat. Het resultaat houdt gemiddeld tussen de 2 tot 3 jaar aan. U kunt er ook voor kiezen om jaarlijks een onderhoudsbehandeling te ondergaan, zodat de behandelde zone steeds in optimale conditie blijft.

Interesse in deze doeltreffende behandeling voor ooglidverstrakking en rimpelvermindering? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

Vraag vandaag nog een proefbehandeling aan!