Laserontharen voor een gladde huid

Veilig, pijnloos en effectief

Heeft u last van ongewenste en/of overmatige haargroei? Waar de haartjes goed zichtbaar zijn, zoals in het gezicht, op armen en op de benen, is definitieve laserontharing dé oplossing voor uw ongewenste haargroei. Het werkt snel en is zeer effectief. Met slechts een aantal behandelingen bent u op een veilige, verantwoorde en pijnloze manier verlost van ongewenste haargroei.

De Diode Triple Ice laser geeft de beste behandelresultaten voor definitieve ontharing. Het betreft hier de allernieuwste techniek die geschikt is voor alle huidtypen.

De behandelmethode door middel van de Diode Triple Ice laser is speciaal ontwikkeld voor alle huidtypen, dus ook voor de donkere tot zeer donkere huid! In tegenstelling tot het licht dat gebruikt wordt bij IPL- behandelingen heeft laserlicht één golflengte, waardoor met een hoger vermogen ook de dieper gelegen haarwortels bereikt kunnen worden. De belangrijkste kenmerken van laserlicht zijn de unieke golflengte van het licht en de concentratie van de energie.

Ook al noemt men laserontharing ‘permanente ontharing,’ helaas is er geen garantie dat er helemaal geen haartjes terugkomen. We gaan uit van 80% tot 90% vermindering in haargroei. Dit is nog altijd meer dan er met andere ontharingsapparatuur te behalen is. Wat overblijft zijn meestal hele dunne haartjes die niet gezien worden door de laser. Gelukkig zijn deze haartjes zo zacht en dun dat ze meestal niet als storend worden ervaren.

Voordelen

De haargroei wordt aanzienlijk verminderd

Alleen de haartjes worden behandeld, de omliggende huid blijft intact

 Je hebt geen last meer van huidirritaties na scheren of harsen

 De structuur van de huid wordt gladder

Je hoeft je nauwelijks meer te scheren of te harsen

Beduidend minder behandelingen nodig dan IPL-apparaat

De behandeling

De lasers die gebruikt worden voor definitief ontharen hebben een lichtsoort die geabsorbeerd wordt door het pigment dat zich onder in het haarzakje bevindt. Er treedt een selectieve verhitting op van de diep in de huid gelegen haarfollikels. In slechts een fractie van een seconde geeft de Diode Triple Ice laser zijn energie af. De korte energieafgifte is net lang genoeg om het haarzakje te vernietigen en kort genoeg om de omliggende huidstructuren en de opperhuid te ontzien. Door een uniek koelsysteem in de behandelkop van de Diode Triple Ice laser wordt de huid extra beschermd tijdens het vrijkomen van de Diode Triple Ice laserenergie.

Haar groeit in verschillende fasen. Om deze reden voeren wij de behandeling met tussenpozen van ongeveer 4 tot 6 weken uit. Door de behandeling steeds te herhalen bereiken we het meest optimale resultaat. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 laserbehandelingen nodig om de beharing voor meerdere jaren te verwijderen.

Na de behandeling
Vlak na de behandeling kun je enige tijd warmte in de huid voelen. Je mag de huid koelen als je dat prettig vindt. Tussen de behandelingen en na je laatste behandeling dien je tijdelijk voorzichtig te zijn met de zon en/of zonnebank. Omdat de laser reageert op pigment, is het goed om zo min mogelijk pigment in de huid te hebben. Ook mag je tussentijds het haar wel scheren, maar de wortels moeten blijven zitten (dus niet epileren of harsen)

Vraag vandaag nog een proefbehandeling aan!